Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek 27 évesen érdemes...

Szerintetek 27 évesen érdemes elkezdeni egy új szakot az egyetemen?

Figyelt kérdés
Jelenleg is egyetemen tanulok, de szeretnék elkezdeni egy másik, osztatlan szakot is. Mit gondoltok, érdemes még elkezdeni egy új szakot? 27 éves lány vagyok
2015. dec. 23. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tanulni mindig érdemes, igazán tudhatnád 27 éves egyetemistaként.
2015. dec. 23. 20:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg kesobb is megeri valltani, ha ugy erzed. A korod semmikeppen nem hatrany. Ha anyagilag megteheted idod penzed van hozza es ezzel boldogabb leszel minden keppen megeri.
2015. dec. 23. 20:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

hát ha mèg otthon èlsz ès egy napot nem dolgoztál èletedben,akkor szerintem előbb állj talpra,utána esetleg az új szak.

de ha már mondjuk külön èlsz ès dolgoztál már,esetleg megy is egyetem mellett,akkor szerintem nem gáz. bár engem az se zavarna,ha otthon èlnèl munka nèlkül mèg 5-6 èvig. de ha az èn gyerekem csinálná ezt a 30-as èvei elejèn,hát agyfaszt kapnèk.

de alapvetően a tanulás jó dolog,sose kèső elkezdeni.

2015. dec. 23. 20:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Már 3 éve nem élek otthon és egyetem mellett dolgozom. Bennem azért merült fel ez a kérdés, mert pl. mennyire lenne cikis, ha 20 évesekkel járnék egyetemre? (lehet, hogy butaság, de néha ez is foglalkoztat)
2015. dec. 23. 20:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, óriási butaság, hogy ez foglalkoztat. 27 évesen sem Te vagy, gondolom, a legfiatalabb. Most miért nem zavar?

Vagy ha azt mondjuk, ciki, akkor onnantól nyugodtan csinálsz 40 éven át egy olyan munkát, amit nem szeretsz, mert az kevésbé ciki? Másrészt valószínűleg levelezőre mennél, ahol egyébként is idősebbek vannak.

Én 29 évesen kezdtem el egy új szakot főiskolán. Hát, messze nem én voltam a legidősebb. Van olyan évfolyamtársam is, aki már nyugdíjas, de a többségüknek egyébként is van gyereke, családja. De ha nem így lenne, akkor sem érdekelne.

2015. dec. 23. 20:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyetemi szak függő is. Például egy jogot soha nem késő elkezdeni, orvosit viszont már kevésbé éri meg, mert nem lehet mellette dolgozni és közel leszel a negyvenhez mire szakorvos leszel.
2015. dec. 23. 21:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Amúgy meg senkire nincs rá írva, hogy hány éves. Mondjuk ha 27 évesen 35-nek nézel ki akkor peched van, ha meg 20-nak, akkor nem fog kilógni.
2015. dec. 23. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!