Szerintetek 27 évesen érdemes elkezdeni egy új szakot az egyetemen?
hát ha mèg otthon èlsz ès egy napot nem dolgoztál èletedben,akkor szerintem előbb állj talpra,utána esetleg az új szak.
de ha már mondjuk külön èlsz ès dolgoztál már,esetleg megy is egyetem mellett,akkor szerintem nem gáz. bár engem az se zavarna,ha otthon èlnèl munka nèlkül mèg 5-6 èvig. de ha az èn gyerekem csinálná ezt a 30-as èvei elejèn,hát agyfaszt kapnèk.
de alapvetően a tanulás jó dolog,sose kèső elkezdeni.
Igen, óriási butaság, hogy ez foglalkoztat. 27 évesen sem Te vagy, gondolom, a legfiatalabb. Most miért nem zavar?
Vagy ha azt mondjuk, ciki, akkor onnantól nyugodtan csinálsz 40 éven át egy olyan munkát, amit nem szeretsz, mert az kevésbé ciki? Másrészt valószínűleg levelezőre mennél, ahol egyébként is idősebbek vannak.
Én 29 évesen kezdtem el egy új szakot főiskolán. Hát, messze nem én voltam a legidősebb. Van olyan évfolyamtársam is, aki már nyugdíjas, de a többségüknek egyébként is van gyereke, családja. De ha nem így lenne, akkor sem érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!