Pécsen a Babits Mihályba felvesznek 4,4-es átlaggal?
Tisztára görcsölök rajta. egyre több négyesem jön, állandóan a sírás kerülget mert nem tudok a saját elvárásaimnak megfelelni. Már ötödik óta a Babitsba szeretnék menni, félek, hogy nem fog sikerülni és nem vesznek fel.
14/L
Nem akarlak hitegetni, de azt kell mondjam, hogy nem lehetetlen bekerülni, csak arra figyelj oda, hogy az írásbelidnek és a szóbelidnek is nagyon rendben kell lenniük ehhez.
A testvérem azon bukta el, hogy fel vegyék a Babitsba (4,7-es átlaggal), hogy rettenetes írásbelit írt, a szóbelinek pedig csak a felén vett részt, szóval ha ebből indulunk ki, akkor még nincs semmi veszve.
Milyen tagozatra akarsz menni?
Eléggé függ attól,hogy melyik általánosban érted ezt el. Persze, gyengébb általánosból is lehet jól teljesíteni a központin, csak nem ez a tapasztalat.
Engem 4,2-es átlaggal vettek fel, 80 pontos központival és nagyon jó szóbelivel.
A legtöbb nem a jegyeken múlik.
#7 Nem is azt mondtam, hogy nem fogja megállni a helyét, hanem, hogy más egy vidéki általánosban a 4,2 és más az 1-es gyakban. Valamint, hogy aki ezekbe a nehezebb iskolákba járt, az VALÓSZÍNÜLEG jobb központit fog írni.
Nem szidtam én itt senkit se, amiért nem Jókais/gyakos volt...
Hozzáteszem, én is pellérdi vagyok/voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!