Léteznek oktató könyvek, amik nem tankönyvek?
Furcsa elmagyarázni de... például engem érdekel a fizika, és a kémia, de a fizika és kémia tankönyveket nem szeretem, mert... valahogy nem mesélve tanít, hanem fejtörősen. Nem lusta vagyok, de én minél többet szeretnék tudni, és nem 1 valamit nagyon megtanulni. Mondhatjuk úgy is, hogy mindenből egy kicsit.
Léteznek ilyen könyvek? Például azok a könyvek, amik az üzletre tanítanak, de csak egyes emberek életét írják le, mit és hogy csinált. Én már abból is tanulok, de nincsenek odaírva képletek, hogy mi alapján lehet nyereséget termelni, könyvelési dolgok stb...
Persze, ismeretterjeszto konyvek kozott keresgelj.
Vannak bovebb lere eresztett "tankonyvek" is, amik a kepletek mellett a mely megerteshez szukseges osszes informaciot tartalmazzak. Csak ezek olvasasa fokozottabb figyelmet igenyel mint a tankonyveke, ez nekem nehezebben megy.
ezek pl nagyon jók: Gamow Fizika. Simonyi Károly A fizika kultúrtörténete (könyvtárban is megtalálod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!