Fel vagyok mentve matekból. Így is felvesznek majd jövőre főiskolára? (államilag finanszírozottra) Persze nem mérnöki szakra gondolok.
Oszttársamnak is ilyen volt. Valami diszgráfiás hülyeség.
Én sem voltam jó matekból, de azért igyekeztem, de mind1 hagyjuk.
Ha nem kérnek kötelező matek felvételi tárgyat, akkor igen felvehetnek.
Nekem a testvérem volt felmentve matekból.Most diplomázik a Szegedi egyetemen régészet szakon. :)Szóval felvesznek.Sok sikert hozzá!!! :)
Amúgy meg nem nagyon kell irigyelni ezeket az embereket.A diszkalkula az egy betegség.Testvérem háromszor annyi tanulással jutott el oda hogy felvegyék az egyetemre.Volt hogy reggelig tanult egy olyan verset amit más egészséges ember 2 óra alatt megtanult.Úgyhogy megérdemlik azt a felmentést.
Nem irigykedik senki, csak amióta felmentegetnek embereket, azóta mindenre ráfogják, hogy diszes, amikor nem az, csak elkényeztetett, akkor is, elég hozzá egy kis protekció, pénz, meg hiszti. A matek kell, másképp átvernek vásárláskor, és arra valók a fejlesztő pedagógusok, hogy ebben segítsenek a problémákkal küszködő diáknak, és tudnak segíteni. A disz nem azt jelenti, hogy képtelen valamit megcsinálni, hanem azt, hogy nehezebben sajátítja el az alapot is, de megfelelő fejlesztéssel megtanítható. (anyukám fejlesztő pedagógus)
Nekem volt egy osztálytársnőm középiskolában, aki enyhén dyslexiás volt, annyit jelentett nála, hogy átlag közepes volt, de akkor a suliban még nem volt fejlesztő pedagógus, aki tudott volna neki segíteni, amúgy nem volt hülye, és nem mentegették fel, leérettségizett és kész.
"Úgyhogy megérdemlik azt a felmentést."
És a munkaerőpiacon mit fog momdani? Hát én ehhez meg ehhez nem értek mert ugyan van papírom de tudásom nincs. Mire jó ez? Mi értelme van?
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Azért azt hozzáteszem,hogy vásárlásnál nem igen szoktam használni pl. a függvényeket de még gyököt sem szoktam vonni!Van két gyermekem,nincs se időm se pénzem magántanárhoz járni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!