Jelentkezik idén valaki az ELTE-TÓK valamelyik szakára?
ovodapedagogus szakra jelentkezem :) sok-sok gyakorlassal keszulok, mivel pedagogiai asszisztens vagyok, igy a zenei meg az olvasasi reszet tudom bent a munkahelyemen gyakorolni. :) te melyik szakra jelentkezel, es hogy keszulsz? :)
24/L
Kedves első válaszoló! :)
Én tanító szakra jelentkezem! :) Kicsit félek. A testi alkalmassági vizsgától nem, hiszen rendszeres a testnevelés óra, a beszéd alkalmassági vizsgától sem, de az énektől igen. Nincs olyan hű de jó hangom. De gyakorolom a népdalokat folyamatosan és reménykedek,hogy így is sikerülhet.
Szia! :)
Én az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán szeretném az előalkalmassági vizsgát megcsinálni január végén. Még novemberbe írtam egy levelet az ELTE Tanulmányi Bizottság elnöke-TÓK HÖK-nek,hogy érdeklődjek arról,hogy aaz AVKF-n megcsinált alkalmassági vizsgát elvégzik-e. Azt a választ kaptam,hogy " A felsőoktatási felvételi tájékoztató várhatóan 2015. december második felében fog megjelenni a felvi.hu honlapon. Az abban foglalt információk az irányadóak. " Még most se világos számomra ... ezért írok még egy levelet, de ha nem válaszolnak akkor felhívom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!