Egyetemisták/főiskolások! Minden tantárgyat szívesen tanultok? Minden érdekel?
Figyelt kérdés
Ugye aki egyetemre/fősulira jár, az olyan szakra jelentkezett, ami érdekli őt, amivel el akar helyezkedni a későbbiekben. Ez minden tárgyatokra jellemző? Úgy értem, ami kapcsolódik a szakhoz, mert tudom, hogy vannak olyanok is, amik nem egészen kapcsolódnak.2015. dec. 6. 15:56
1/2 anonim válasza:
Minden szakon vannak olyan alapozó tárgyak, amik nem kapcsolódnak szorosan vagy egyáltalán az adott területhez. Ha ezeket nem vesszük figyelembe, akkor is vannak bőven olyan tárgyak, amik valakinek az érdeklődését esetleg nem kötik le, hiszen minden területen lehet specializáltan, valamilyen szakirány iránt érdeklődni. Az elején az ember még átfogóan mindenről tanul, nem mindenhol van lehetőség kezdetektől fogva specializálódni.
Én például pszichológiát tanulok, ahol bizonyos dolgok nagyon érdekelnek, de számtalan területe van, amiknek egy része nem hogy nem érdekel, de kifejezetten nem nekem való, nem valami könnyen tudom befogadni.
2/2 anonim válasza:
Vannak töltelék tantárgyak is, tehát pszichológia, közgazdaságtan, jog olyan szakokon hogy semmi köze hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!