Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen volt az első vizsgaidős...

Milyen volt az első vizsgaidőszakotok?

Figyelt kérdés
Nekem most lesz az első :D Hogy éltétek meg? Sikerült minden? :)
2015. dec. 6. 15:23
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem elég gázos volt. A szakomon nem igazán vannak zh-k, csak gyakorlatokon. Egy olyan tárgyam volt az első félévben, amiből vizsga volt, és félévközi zh-k is. Nálunk nincsen "aláírás". Emiatt nem voltam félév közben rákényszerítve arra, hogy tanuljak, és bár követtem mindig az anyagot, hirtelen minden rám zúdult a vizsgaidőszak elején. Nálunk nagyon sok a szakirodalom, hihetetlen mennyiséget kell olvasni, és a legtöbb tárgyból a szakirodalomban szereplő ismereteket nem adják le, csak hivatkoznak rájuk, hogy azt is tudni kell. Így nem volt valami jól beosztva az időm, nagyon elcsúsztam, és teljesen kimerültem az első vizsgaidőszakomban. Volt kb. 10 vizsgám, mindegyik olyan, hogy legalább 3-4 napot kellett volna tanulnom rájuk. Végül úgy alakult, hogy egyetlen tárgyból buktam meg (ami az egyik leginkább buktatós tárgyunk), de lett pár nem túl szép eredményem, amiket szívesen kijavítottam volna, de nem volt rá kapacitásom.

Viszont sokat tanultam belőle, és azóta nagyon jól osztom be az időm és minden sikerülni szokott úgy, ahogyan elvárom magamtól.

2015. dec. 6. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!