Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » BME GTK mellett lehet dolgozni?

BME GTK mellett lehet dolgozni?

Figyelt kérdés

2015. dec. 4. 19:40
 1/10 anonim ***** válasza:
47%

Szia!

Esélytelen.

Ha kiváncsi vagy konkrétan valamire, akkor kérdezz nyugodtan.

2015. dec. 4. 19:45
 2/10 A kérdező kommentje:
Elárulod az érveidet is, hogy miért esélytelen? :) Én is ezt hallottam egyébként, de nem látom át miben különbözik pl BCE GTK-tól, ahol azért több ismerősöm van aki vállal alkalmi-részmunka idős munkákat.
2015. dec. 4. 19:49
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
Hát figyelj én most próbálkoztam egy elég nehéz szak mellett( gytk) és csak kellő elszántsággal és iszonyatosan merev időbeosztással működik,nem lehetsz fáradt nincs még megnézek egy utolsó részt a sorozatból nincs buli stb. Amint borul a rendszer bukod x tárgyadat mint ahogy most én. Először nézd meg mennyit bírsz a zh mellett én ilyen heti 30-akat toltam,de szerintem 15nél többet semmiképp.
2015. dec. 4. 19:52
 4/10 anonim ***** válasza:
93%

BCE-n lazább az órarend és év közben kevesebbet kell tanulni.

A BME-n így néz ki az órarendem:

[link]

Persze, nem kötelező bejárni mindenre, sőt.. az óráim közül csak a matek gyakorlat katalógusos... de ha nem jársz be, akkor csak szívni fogsz.

Pénteken általában senkinek sincs órája, szóval péntek-szombat-vasárnap tudnál dolgozni, de baromi sokat kell készülni egész évben. Szeptember közepe és december között összesen 24 ZH-m volt.

2015. dec. 4. 19:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Szóval szabadidő is eléggé nuku?
2015. dec. 4. 20:10
 6/10 anonim ***** válasza:
50%

Örülök, ha egy hónapban egy hétvégét a barátnőmmel tudok tölteni.

Nagyon gondolkodom azon, hogy újraérettségizek és a Corvinuson folytatom..

2015. dec. 4. 20:12
 7/10 A kérdező kommentje:
Uhh...ennyire kemény? Azt nem gondoltam, hogy a párkapcsolatomra is ilyen mértékben kihatna.
2015. dec. 4. 20:14
 8/10 anonim ***** válasza:
67%
Hát nem tudom, mégis van idejük péntek este a gyakorit böngészni a válaszadóknak. :D
2015. dec. 5. 13:57
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Első félévben szerintem nem érdemes, sokkal fontosabb felvenni az egyetem ritmusát, megtanulni beosztani az időt, illetve megtanulni tanulni. Később magad is érezni fogod, hogy belefér-e az idődbe, vagy sem.

A BME-n elég sok a félévközi számonkérés, illetve az is nehézséget jelent, hogy az egész egyetemen egységes a matek az első 2 félévben. Ez azt jelenti, hogy a GTK-soknak is ugyanazt kell tudni, mint a műszaki karokra járóknak.

2015. dec. 13. 22:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Munkát első évben nem javaslom, utána talán belefér. Az a baj, magamon vettem észre, ha valamivel nem foglalkozok rendesen, akkor zh-ra betud nagyon gyülemleni. Simán 3-4-re tudnám az anyagot, de ilyenkor azzal kell megelégedj, hogy megvan a tárgy. Munka mellett ez meg mondhatni egy állandó jelenség, főnököt nagyon nem fogja érdekelni, neked zh-d van holnap például. Inkább nyáron rakj félre, jobban jársz.
2017. jan. 13. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!