Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hunfalvy szakközép milyen?

Hunfalvy szakközép milyen?

Figyelt kérdés

Lehet,hogy oda fogok felvételizni,úgyhogy véleményeket várok.Milyen a suli?Hány ponttal vettek fel titteket?Tanárok, társaság?Azt halottam,hogy nagy részük sznob.Mennyire igaz ez?

Köszi.

2015. dec. 4. 14:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem az összpontszámom, a vitt jegyekkel, szóbelivel és felvételivel együtt 150 körül volt és felvettek! (Szóbelizni az összes emberkét behívják, aki csak jelentkezett ide)

Én szeretem nagyon! Sok féle ember jár a suliba, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy megtalálnád a társaságod.:)Vannak sznobok, de hol nem?:DDD

2016. jan. 6. 21:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez igaz köszi:D Angol felvételi részről tudsz valamit?:)Nehéz?
2016. jan. 7. 19:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Eddig magyarul volt a szóbeli! Nem tudok arról, hogy most angolul lenne. Amúgy nem nehéz a szóbeli. Mintafeladatokat találhatsz a honlapon! :)

Sok sikert! ;)

2016. jan. 11. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!