Környezetmérnöki? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Fenyeget a továbbtanulás veszélye, és kicsit informálódni szeretnék. Környezetmérnök szeretnék lenni, de nem tudom, hogy mikna felvételi követelmények. Biológia meg matek tudim, hogy kell, csak milyen szinten kellenének\érettségizzek belőle.2015. nov. 29. 09:00
1/8 anonim válasza:
melyik városban?pl debrecenben 280volt a ponthatár,oda bőven elèg a közèpszint.de gondolom pl BME-n magasabb a pont, oda csak kène emelt,hogy meglegyen
2/8 A kérdező kommentje:
És még azt szeretném kérdezni, hogy mennyire erős a matek? És fizikát meg informatikát majd kell tanulni? :/
2015. nov. 29. 10:59
3/8 A kérdező kommentje:
Amúgy Pécs. :)
2015. nov. 29. 11:00
4/8 anonim válasza:
Természetesen van fizika, informatika, kémia, ábrázológeometria és még sok egyéb, itt meg tudod nézni:
5/8 anonim válasza:
Minden egyetemen más a tanterv és más a hangsúly. BME-n erős kémia, SZIE-n erősebb az agrár vonal, stb stb... ezekről az egyetem honlapján tudsz tájékozódni. Általában ajánlott a matek + egy természettudományos tárgy.
6/8 anonim válasza:
Szia! :) Én is Pécsen tanulok és azt javaslom, hogy gyere el nyílt napra, ott minden fontos információt megtudsz és személyesen is beszélhetsz a tanáraiddal! (januárban és februárban szokott lenni, több időpont is van:)
7/8 anonim válasza:
Sziasztok! 6-os válaszoló tudnál egy kicsit bővebben írni a pécsi képzés körülményeiről, illetve mennyire szigorú az oktatás? Milyen az oktatás színvonala? (Már rendelkezem felsőfokú végzettséggel, csak gondolkodom egy másoddiplomán, illetve a környezetmérnöki szakon, mert a jelenlegi munkahelyemen hasznát tudnám venni.)Köszönöm előre is! :)
8/8 Vodafonelive válasza:
Szia, én még az első szakomat csinálom de idén elsőnek pont ezt jelöltem be a PTE-n. :D Környezetiseknek könnyített matek van. TEhát Matematika 1-2-3/B és majdnem minden más szakon A, ami a nehezebb fajtája. Nem tudom milyen papírod van de gondolom akkreditáltatni csak tudsz tantárgyakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!