Melyik szakra menjek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most vagyok harmadikos, infót vettem fel faktnak ott elég jól megy (de tudom, hogy amit ott tanulunk az kevés lesz egy egyetemre) matekból kissé gyengus vagyok, de közrejátszik, hogy a tanárom szívatja az osztályt és 2-3-nál senki se jobb.Az lenne a kérdésem, hogy milyen szakra érdemes mennem? Az informatika érdekel próbálok minél többet tanulni, ezen kívül töriből is jó vagyok.Gazdaságinformatikus szakon gondolkoztam, felvin azt írták, hogy választhatom a törit is, így egy töri-informatika párosból emelteznék.Érdemes belekezdeni? Vagy esetleg tudnátok más szakokról leírást írni hova érdemesebb jelentkezni?
2015. nov. 28. 15:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!