Informatikai rendszergazda vagy kereskedelem-marketing? Melyikkel foglalkozzak? Mékkel járnék jobban?
Nekem egy ismerősöm Bsc-n elvégezte a kereskedelmit és Msc-re marketinget választott. Namár most ő annyira el volt szállva ettől a marketinges témától, hogy államvizsga után 2 évig nem talált munkát(pontosabban olyat ami az elvárásainak is megfelelt volna) most meg egy humánerőforrás kölcsönző cégnél dolgozik.
Egy másik ismerősöm pedig csak a sima Bsc kereskedelmivel tök jól elhelyezkedett.
Informatika egy nagyon jó irány, de tényleg nem egyszerű, főleg ha affinitásod sincs hozzá, de írtad, hogy jobban érdekel a marketingnél.
Szerintem próbálj elmenni ilyen pályaválasztási tanácsadásra, legalább az kiderülne, hogy milyen jellegű munka illene hozzád. Szeretsz-e emberekkel foglalkozni vagy sem stb. Nagyon sok tényezőt figyelembe kell venni.
18:07. Köszönöm szépen:). Már voltam olyan palyavalsztason és az ilyen ügyintézéssel kapcsolatos szakmákat hozta ki:)
19:27.cseppetsem kértem a véleményed. Mintha olyan sok hibám lenne:"D max fogalmazás.
19:31.nem OKJ-s képzésen akarom elvégzezni a szakot:) de azért köszönöm:)
Még várok véleményeket:)
Még ráérsz dönteni, nyolcadikos vagy. Nem tudom milyen lehetőségeid vannak, biztos nézelődtetek már szüleiddel hova menj.
Itt maximum a középiskolát kell meggondolni, pl. szakközép, ahol alapból tanulsz kereskedelmet, vagy pedig infós osztályba mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!