Milyen a Szilágyi Erzsébet középiskola és kollégiuma Egerben?
Most 6.- os vagyok és a tanáraim azt mondták,hogy a 6.ev vége is beleszámít a tovabbtanulásba . A Szilágyi a nagy álmom már rég óta. Most matekbol toribol es termeszetismeretbol vagyok 4 . a tobbibol mindegyikbol 5- os vagyok . spec. Angolra szeretnék menni. Lenne ezzel kapcsolatban egy pár kérdésem.
Milyen a suli ?
A suli kollégiuma?
A tanárok?
A kollégistak?
A koliban milyen felszerelések vannak?
Miket lehet bevinnipl.: huto
A furdoszobak a szobakban van?
Milyen szakok vannak?
Felvesznek az átlagommal?
A gólyatábor jo?
Milyen dolgokat kell vinni a koliba?
Hany agyas szobak vannak?
Mettol meddig van kimenő?
Mikor kell kelni ?
Ennyi lenne
A suli nagyon jó, rendesek a tanárok (de mint máshol itt is vannak rosszabb tanárok is) , a programok is jók:)
A kolitól nem kell tartani, 3 ágyas szobák vannak, de kérhetsz külön szobát is, ha nagyon kell. A kimenő 4-ig van (többet erről nem tudok,én csak feljárok a koliba). Azt hiszem 7-kor kell felkelni, hűtő van és minden kolisnak egy saját kisszekrénye az emeleti konyhán. Saját zuhanyzó csak a külön szobákhoz van.
A gólyatábor nagyon jó, én nagyon élveztem és minket nem szivattak.
Biosz-kémia, matek-fizika-info, ajtp, angol és humán tagozatok vannak a suliban (én angolos vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!