Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Angol-történelem tanári...

Angol-történelem tanári egyetemre muszáj angolból emelteznem?

Figyelt kérdés

Van már emeltem töriből, és ha nem kéne szintemelőt tennem angolból, akkor lenne 418 pontom, ami olyna kényelmes bejutás :)

A felvi-n nem tudom megtalálni az ilyen adatokat, majdnem akkora káosz nekem, mint a neptun

2015. nov. 21. 21:06
1 2
 11/15 anonim válasza:
55%

[link]

Itt világosan leírja, hogy kötelező angolból emeltezni.

2015. nov. 30. 18:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Amúgy minek kellett beugatni hogy ne hallgasson rám, amikor mondtam neki hogy nyelvi szakoknál nem biztos így van. Egyébként nyelvi szaknál is elég egyikből emeltezni csak ott a nyelvi tárgynak kell lennie, így megszívta a kérdező mert neki már van történelemből emeltje, és most angolból is kell. De ha jól sikerül akkor +100 pont.
2015. dec. 1. 11:34
 13/15 anonim ***** válasza:
amúgy nem zavar, hogy amit linkeltél az a 2015 szeptemberben induló képzésekre vonatkozik és az ELTE-re?
2015. dec. 1. 14:01
 14/15 anonim válasza:
Azért kell "beugatni", mert szerencsétlennek mindenki téves információt mondott. A belinkelt oldal valóban ELTE-s, de ha megnézitek, minden másik egyetemen ez a követelmény. Az idei szakok meg még nincsenek meghirdetve a felvin, de tudtommal nem változik a követelmény.
2015. dec. 1. 17:16
 15/15 anonim ***** válasza:

"Én úgy tudom csak egyik szakból kell emeltet tenned. Lehet másképp működik ha egy idegennyelvi szakod is van, de nekem a magyar-történelem szakhoz elég volt történelemből emelteznem."

Hol itt a téves info kisokos? Elég volt egyikből emelteznem, és neki is csak egyből kötelező, de ez kötelezően a nyelvi tárgy, míg máshol ez kötetlen.

Másrészt odaírtam "Lehet másképp működik ha egy idegennyelvi szakod is van", tehát nézzen még utána.

2015. dec. 1. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!