Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen egyetemre/főiskolára...

Milyen egyetemre/főiskolára érdemes menni, ha az irodalom iránt érdeklődöm?

Figyelt kérdés
Szeretnék az irodalommal foglalkozni, de nem tudom, hogy pontosan mit tudnék ezzel kezdeni. Tanár nem szeretnék lenni.
2010. márc. 20. 18:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Főleg olyan egyetemre, ahol jó a bölcsészképzés. Lakóhelyedtől függően az ELTE, a Debreceni Egyetem, a Szegedi Egyetem vagy a Pécsi Tudományegyetem az, amikre érdemes jelentkezned?

Mehetsz magyar szakra, média-kommunikációra, vagy ilyesmi. Idegennyelvekkel hogy állsz? Mert ha tudsz angolul/németül, akkor mehetsz az adott nyelvszakra is, ott sok irodalmat tanítanak (természetesen angolul és németül).

2010. márc. 21. 06:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Debrecen közel van..akkor majd ezekről próbálok bővebben tájékozódni. köszönöm
2010. márc. 23. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!