Nyuszikalove kérdése:
A Miskolci Egyetemen indul 2016ban ovodapedagogus? Es ha igen fizetos vagy allam fizeti?
Figyelt kérdés
Szeretnek ovodapedagogusra menni levelezoin. Ha nekem kell fizetni mennyibe kerul? Es hany eves?2015. nov. 19. 16:54
1/9 anonim válasza:
felvi.hu és a google is a barátod.
2/9 anonim válasza:
December közepén tudjuk meg, akkor jön ki a felsőoktatási tájékoztató, szóval addig várnod kell. Dec.15-től pedig böngészd a felvi-t.
3/9 anonim válasza:
Ahoz írják, decemberben fogod tudni megnézni, hogy indul-e, ha igen milyen finanszírozási formában, és a költségtérítéses díját.
3 éves, összesen 6 féléves
(egy harmadéves óvós)
4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszokat. Akkor varok meg addig :)
Es igen neztem a googleba felvi.hu-n de meg nem irta es ezek szerint ezert ;)
2015. nov. 29. 10:31
5/9 anonim válasza:
ne menj ovópedagógusnak. alacsony a fizetés, kevés a szabad munkalehetőség.
6/9 A kérdező kommentje:
De itt ahol lakom nyugdijba megy mind2 ovono mire elvegzem szval ;) es miert keves a fizetes? 200.000 korul keresnek ugy tudom..de megha 120 is megfelel helybe van :)
2015. dec. 8. 18:02
7/9 anonim válasza:
Kevés a fizetés.
119 nettót kapsz zsebbe, ami a bértáblában van, az bruttó. Szenvedés az egész.
Kegyetlen sok tanulás és energia kell hozzá.
Üdv egy harmadéves óvós.
8/9 anonim válasza:
Munkalehetőség viszont nagyon sok van! Csak úgy kapkodnak az óvónőkért, hogy valaki itt maradjon, pontosan a nagyon sok munka és kevés fizetés miatt...
9/9 A kérdező kommentje:
Hat elgondolkodok meg ezen. De akkor megis minek eri meg kitanulni manapsag? :/
2015. dec. 10. 06:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!