Szombathelyi Savaria suliról?
Figyelt kérdés
Oda szeretnék menni egész jó az átlagom, rendészetit szeretném választani az oldal azt irta hogy nem kell a sulihoz írásos felvételi ez tényleg így van?? ÉS kollégiumba lehet hétvégén is maradni?-mert ugy beszéltem meg apával hogy 2 hezente könnyebb lenne nekem hazajönni meg vissza! értelmes hasznos válaszokat puszi! :D2015. nov. 18. 19:55
1/7 anonim válasza:
nagyon jó suli, a tanárok rendesek, a közösség viszonylag jó, nem egy nagy iskola, évfolyamonként 4 osztály van, sok program van, meg lehetőség szakmai versenyekre menni. a kollégium a suli mellett van, 6 fős szobák, van a koliba internetterem, meg a szobákban tv, a koli viszonylag új, 15-20 éves lehet, de a suli már régi, régebben gimi volt, kicsit régimódi belülről a folyosók, de a tantermek elég jók, a kollégiumot pénteken délután el kell hagyni és Vasárnap délután 4-6 körül nyit. hát a suliban azért kell tanulni, de vannak, amiket lazábban vesznek. meg rendészetire van felvételi erőnléti, pl. kötélmászás, fekvőtámasz, stb.
itt találsz infot
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, hát én mosonmagyaróváron lakom és utána néztem:azt olvastam ha a szülő ír egy papírt akkor hétvégén is benntmaradhatnák koleszba hogy csak 2 hetente kelljen hazamennem. Ez lehetséges?
2015. nov. 23. 17:41
3/7 anonim válasza:
nem, a Savaria koli tudtommal bezár, hanem a városban vagy egy kollégium, ahol van hétvégi ügyelet és akkor ott helyeznek el, de sztem Mosonmagyaróvár nincs olyan messze, hogy ne tudnál Hazamenni hétvégente, meg úgyis honvágyad lesz...
4/7 A kérdező kommentje:
honvággyal nem lesz baj csak a közlekedéssel, nincs autópálya de azért a buszokat megnézem hátha
2015. nov. 24. 17:44
5/7 anonim válasza:
Én is Óvári vagyok :D igaz én csak jövőre érettségizem de én is ebbe a suliba akarok menni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!