Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szombathelyi Savaria suliról?

Szombathelyi Savaria suliról?

Figyelt kérdés
Oda szeretnék menni egész jó az átlagom, rendészetit szeretném választani az oldal azt irta hogy nem kell a sulihoz írásos felvételi ez tényleg így van?? ÉS kollégiumba lehet hétvégén is maradni?-mert ugy beszéltem meg apával hogy 2 hezente könnyebb lenne nekem hazajönni meg vissza! értelmes hasznos válaszokat puszi! :D

2015. nov. 18. 19:55
 1/7 anonim ***** válasza:

nagyon jó suli, a tanárok rendesek, a közösség viszonylag jó, nem egy nagy iskola, évfolyamonként 4 osztály van, sok program van, meg lehetőség szakmai versenyekre menni. a kollégium a suli mellett van, 6 fős szobák, van a koliba internetterem, meg a szobákban tv, a koli viszonylag új, 15-20 éves lehet, de a suli már régi, régebben gimi volt, kicsit régimódi belülről a folyosók, de a tantermek elég jók, a kollégiumot pénteken délután el kell hagyni és Vasárnap délután 4-6 körül nyit. hát a suliban azért kell tanulni, de vannak, amiket lazábban vesznek. meg rendészetire van felvételi erőnléti, pl. kötélmászás, fekvőtámasz, stb.

itt találsz infot

[link]

2015. nov. 22. 23:40
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, hát én mosonmagyaróváron lakom és utána néztem:azt olvastam ha a szülő ír egy papírt akkor hétvégén is benntmaradhatnák koleszba hogy csak 2 hetente kelljen hazamennem. Ez lehetséges?
2015. nov. 23. 17:41
 3/7 anonim ***** válasza:
nem, a Savaria koli tudtommal bezár, hanem a városban vagy egy kollégium, ahol van hétvégi ügyelet és akkor ott helyeznek el, de sztem Mosonmagyaróvár nincs olyan messze, hogy ne tudnál Hazamenni hétvégente, meg úgyis honvágyad lesz...
2015. nov. 23. 20:07
 4/7 A kérdező kommentje:
honvággyal nem lesz baj csak a közlekedéssel, nincs autópálya de azért a buszokat megnézem hátha
2015. nov. 24. 17:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is Óvári vagyok :D igaz én csak jövőre érettségizem de én is ebbe a suliba akarok menni :D
2016. jan. 7. 20:05
 6/7 anonim válasza:
Na végül a Savariaba mentél?
2017. okt. 5. 16:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Savariaban tanulsz?
2018. dec. 21. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!