Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit kell elvégeznem ha főiskol...

Mit kell elvégeznem ha főiskolán szeretnék tanítani?

Figyelt kérdés
milyen sulit kell ahhoz elvégezni hogy gazdasági matematikát és statisztikai alapokat taníthassak egy főiskolán? adjatok valami tippet köszike
2010. márc. 20. 09:49
 1/8 anonim ***** válasza:
11%
El kell végezned általánosan ezeket a szakokat majd mesterképzésben főiskolai tanárnak tanulni.
2010. márc. 20. 10:40
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

ez most komoly???

drágám, alapképzés, mester, phd, és utána. nem elég hozzá egy mester, ahogy azt az előző nagyon okos képzeli...

2010. márc. 20. 11:22
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
Hű, milyen kedvesek egyesek. Többnek érzed magad attól, hogy beszólsz? Gratulálok. Valaki csak segíteni akar...
2010. márc. 20. 12:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek a második hozzászólóval.
2010. márc. 20. 12:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, hogy minden esetben kell-e phd meg ilyenek, mert nekem volt pár tanárom már egyetemen, aki nem volt doktor, hanem csak mesterképzése volt. Vagy mikor végezte, akkor még nem ennek hívták. Mégis adjunktus volt. Szóval nem is ilyen tanársegéd. Meg volt olyan is, aki tanársegéd volt, de lepipált néhány professzort az biztos.
2010. márc. 21. 16:39
 6/8 A kérdező kommentje:
hát eddig ezek nem segítetek ugyhogy ha lehet érthetőbben leírni h mi is kell pontosan hozzá mert még kezdő vagyok és gyorsan döntenem kellen ugyhogy megköszönném ha nem csak oltogatnátok köszönöm szval akk mi is kell hozzá?
2010. márc. 21. 23:22
 7/8 anonim ***** válasza:
figyelj, szerintem inkább ne akarj egyetemen tanítani inkább...
2010. márc. 22. 16:52
 8/8 A kérdező kommentje:
nemtudom h miért jobb a lebeszélés meg a fikázás mint az egyenes válasz de ha itt nem segítetek akkor nemtudom h ez az oldal minek jött létre sok buta ember segÍteni kell nem hátráltatmi meg beszólogatni
2010. márc. 23. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!