Második Okj ingyen?
Figyelt kérdés
Olvastam itt, hogy volt aki hasonló cipőben jár mint én. Nekem van egy iskolarendszerű államilag támogatott okj-m két éves képzésben meg egy amit saját magam fizettem, de az tanfolyamszerűen végeztem és csak 7 hónap volt. Esetemben is lehetséges, hogy csinálhatok még egy államilag finanszírozott okj-t? Amikor én kezdtem csak 1 volt támogatva,előtte és most is megint kettő. Sajnos a két éves okj-mmel nem érek semmit azt meg is bántam, a másik tanfolyamos meg önmagában nem használható csak úgy ezért gondolkodok még egyen. Válaszokat előre is köszönöm.2015. nov. 16. 12:04
1/3 anonim válasza:
Ha meg nem multal el 25 eves akkor igen
2/3 A kérdező kommentje:
Ha én most felsőoktatásban tanulok párhuzamosan részt vehetek valamiféle ingyen okj-n?
2015. nov. 17. 09:44
3/3 anonim válasza:
Igen jár. Amikért fizettél vagy nem iskolarendszerű volt (pl munkaügyi tanfolyam) nem számít bele.
Ha estire mész, ott nincs korhatár, akárhány éves lehetsz, nappalin felvitték 25-re. De ha idősebb vagy akkor csak az esti jöhet szóba. Amúgy én is így vagyok most, csak nekem három szakmám van. Az iskolarendszerűt, ami az első volt megbántam. Másodikért fizettem de nincs semmi értelme, ezt is megbántam a pénz miatt. A harmadik közben jöttem rá mi az ami engem érdekel, hát nem az amit ott végeztem, de megbánni nincs mit rajta, mert munkaügyis volt. Tehát nem ment el rá pénz és nem vette el a második ingyenes okj lehetőségét sem, sőt még én kaptam pénzt. Ezt nem bántam meg, de nem ér semmit amúgy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!