Szakváltás Corvinus?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Levelező képzésre járok Corvinusra Emberi Erőforrásokra, de most néztem meg a Ker-Marketinget és sokkal jobban tetszik a felépítése, a tantárgyak. A kérdésem az lenne, hogy 1 év után van e lehetőségem átjelentkezni és tekintve, hogy a tantárgyak szinte teljesen megegyeznek, kezdhetnék e másodévesként rögtön a kreditbeszámítás után, mint Ker-Marketinges?

Továbbá mit gondoltok, valóban jobb és piacképesebb egy kereskedelmi szakember, mint egy HRS? Bár stratéga szeretnék lenni, szervezet pszichológiával kiegészítve, esetleg HR partner, nem a hagyományos generalista..

Előre is köszi! :)

2015. nov. 16. 09:40
 1/1 anonim ***** válasza:

szakváltást napppalis rendben ismerem a corvinuson:)

ott 3,5 átlag kell második félév végen, 60 kredit, ahhoz h állami pozíciód megőrizd a szükséges ponthatár 90%ával kell rendelkezned :)

ha önköltségesen vagy akkor önköltségesre kerülsz nagy valószínűséggel.

de mint már írtam ez a nappalis, de sztem hasonló a levelező is. tanulmányi osztályon kérdezd meg

2016. jan. 18. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!