Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Színtévesztőként lehet e...

Színtévesztőként lehet e valaki grafikus?

Figyelt kérdés

Úgy értem ez nem feltétlenul "hiba", hanem egyszerűen másként látja a világot, tehát lehet más megkozelítésben tudja megoldani ugyanazt a vizuális problémát, mint egy ép színlátó.

Ha autodidakta módon tanul, az ok, na de ha hivatalos papírt akar róla szerezni valaki akkor az előalkalmassági vizsgán elbukik emiatt és eleve nem is tanulhatja ezt a szakmát?

2015. nov. 15. 18:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem akadály. A számítógépes programok használata esetén amúgy is ott vannak a színkódok. Az én húgom is grafikusnak készül, hiába színtévesztő. Annyi, hogy pl. az informatika érettségijéhez kért orvosi papírt, nehogy emiatt vonjanak le pontot valahol.
2015. nov. 15. 18:41
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi.. azért majd még rákérdek telón
2015. nov. 16. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!