24 évesen válhatok még tudóssá?
Figyelt kérdés
Jelenleg 23 vagyok. Jó tanuló vagyok, mindig a természet érdekelt, de középsuli alatt jelentkezett nálam mindenféle lelki probléma, ezért olyan szakot választottam, amit biztos el tudok végezni (nem szeretem). Ez egy társadalomtudományi szak, és mint ilyen, egyáltalán nem érdekel, csak kínlódom vele. Szeretnék visszatérni a természethez és a természettudományokhoz, de nem tudom, reális-e ez az elképzelés ebben a korban. Pl. érettségim sincs abból, amiből kéne. Ha jövő évig sikerül megcsinálnom (ami nem lenne egyszerű feladat), akkor is 24 évesen kezdenék neki.2015. nov. 15. 15:04
1/2 anonim válasza:
Tudóssá nem egy diploma miatt fogsz válni ezt elárulhatom. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Pontosan erre vonatkozik a kérdésem...
2015. nov. 15. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!