Mennyibe kerülnek az érettségi vizsgák emelt- illetve középszinten?
Elfelejtettem leírni, hogy külföldi vagyok, és az itt írt érettségit nem fogadják el, amire íratkozni szeretnék..
azért akarok több tárgyból érettségizni, mert az én úgy hallottam, hogy ha a többieknek megvan az az öt tárgyból az érettségije, nekem meg csak kettőm van, akkor nem indulok ugyan olyan eséllyel, és nagy valószínűséggel nem vesznek fel
köszi, de amúgy megtaláltam az oldalt.. magyarra illetve szabadbölcsészetre szeretnék felvételizni, de az utóbbira szeretnék jobban bejutni..
csak van egy kis gondom.. most olvasom, hogy: "Külföldön vagy külföldi rendszerű középiskolában folytatott tanulmányok esetében – az igazoló dokumentum elismertetési szabályai szerint - csak akkor számítható tanulmányi pont, amennyiben a jelentkezőnek magyar nyelv és irodalom, matematika, történelem, egy választott idegen nyelv és természettudományos tárgyakból van tanult utolsó két év végi eredménye ", de nekem középiskolában egyáltalán nem volt történelmem, természettudományos tárgyam meg csak elsőben volt.. már eszeveszettűl bánom, hogy Mechatronikai technikusként tanulok
Akkor neked nem tanulmányi pontokból fogják számolni, hanem a két felvételi tárgy százalékának a duplázásával. Semmi probléma.
(Bocs, de nincs ember, aki megállná, hogy ezt ne kérdezze meg: hogy lehet megélni szabad bölcsészetből?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!