Segítség? Sürgős!?

Figyelt kérdés
Tavaly elköltöztem külföldre ,amikor mentem volna 0. osztályba...itt egy osztállyal vissza tettek a nyelv miatt. Most vissza költözöm és ugye én 9.es lennék most(5osztályos gimiben) a 0.osztályból letudom tenni a vizsgát vagy arra nem is kell vagy mik a lehetőségek?

2015. nov. 11. 14:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Keress egy olyan középiskolát, ahol nincs 0. évfolyam, csak simán 4 éves a suli az érettségiig. Ha oda jelentkezel 9. osztályba, akkor semmi hátrányból nem indulsz.
2015. nov. 11. 14:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem nyelvi előkészítős vagy kéttannyelvű osztályba akarsz menni, hanem normál 9.-be, akkor nem kell, mivel a nyelvi előkészítő nem kötelező.
2015. nov. 11. 14:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom:) de azt nem tudjatok h nyelvi elokeszito osztalybol van e lehetoseg vizsgara?
2015. nov. 11. 15:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Biztos van, de nyelvi előkészítőbe nem biztos, hogy felvesznek, mert azok általában tele vannak.
2015. nov. 11. 17:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Mar felhivtuk az iskolat,csak enm adtak egyertelmu valaszt...mondtak h szerintuk jobb lenne nekem a Nyek ...de majd meglatjuk ,amikor megyek...remelem van lehetosegem vizsgazni ,mert akkor az 5eves gimibol 6 lesz....
2015. nov. 11. 17:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!