Mit tegyek magánanulo vok?
Magántanuló vagyok egyfél éve. 9.oszt.-os , és nekem készségtantárgyakbol is vizsgáznom kell,tesi rajz stb..(szerintem abbol nem lenne muszály,de a o.f.. azt mondja h igen).
év elején másik iskolába jártam és egy hónap után iratkoztam át abbaa amelyikben most vagyok,és azt mondta az o.f. hogy nincsenek könyvek csak egy pár, mert már le adták a megrendelést, és adtak egy irodalom könyvet és egy matekot,és egy angol ,+ törit.Meg van az anyag is h miböl kell felkészüljek a vizsgákra.És én nem tudok felkészülni több tantárgybol mert nicsenek meg a könyvek,nem tudok németböl(mert angol könyvet kaptam helyette),természetböl,pályaorientáciobol.És amikor bemegyek a vizsgákra a tanárok vannak felháborodva hogy mért nem készültem föl.Hogy tudtam volna felkészülni amikor még a könyveimse nincsenek meg.Erre azt mondta a tanár h megbuktat mert nem készültem föl:S de még is hogyan amikor azt mondták h nincsenek könyvek szerezzem be magamnak.Amugy meg ingyenes tankönyvet kapok
kaptam a másik iskolába tankönyveket csak azok teljesen másmilyenek voltak, mert vendéglátoin voltam ott,és gasztronomiai köyvetket kaptam,gépírás könyvet meg stb.. ugy hogy az nem volt jo.
És igen ingyenesen jár a könyv nekem,nincs az iskola könyvtárában sem olyan könyv.
ÉS HA EGYSZER INGYENESEN JÁRNAK A KÖNYVEK AKKOR NEM MEGYE EL VENNI BOLTBA!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!