Hány pontotok lett az 500-ból?
Érettséginél/egyetemi felvételinél mennyi pontot értetek el? Felvettek? Bentmaradtatok?
Csak azért érdekel, mert rágörcsöltem arra, hogy nekem kb 420-430 pont kéne, és egyelőre jeles tanuló vagyok, de ki tudja mit hoz a jövő... Tényleg olyan nehéz sok pontot elérni?
480 pontos rendszerben volt 461 pontom. Felvettek igen, el is végeztem már.
Ne görcsölj rá:P
300körül volt, 260 volt a ponthatár, szóval felvettek, és bent is maradtam.
Nem görcsöltem rá nagyon, 270 pontra "hajtottam", mert már az is bőven elég lett volna. A legtöbb érettségi tárgy nem érdekelt, nem is tanultam rájuk, csak a fizikára, meg infóra
392 lett, a ponthatár 280 volt, szóval..
Ez az elsőfélévem, egyelőre jól teljesítek, de nem kiabálom el, hszen mindjárt itt a vizsgaidőszak!:)
Amúgy viszonylag nehéz összeszedni 420 pontot, de egyáltalán nem lehetetlen. Szóval ne görcsölj, ha odateszed magad, akkor sima ügy.
465 volt az államis ponthatár és 468 ponttal kerültem be.
Otthagytam 2 félév után, mert szenvedés volt az egész.
Corvinus gazdaság- és pénzügy-matematikai elemzés szak.
Amúgy nem olyan nehéz sok pontot összeszedni szerintem.
352 pontom lett, nem görcsöltem rá, nem kellett semmi emelt, tudtam, hogy alacsony lesz a ponthatár. Bejutottam államira, 5. félévemet taposom, 6.-ra végzem el.
Menj rá a felvételi tárgyakra és minden rendben lesz! Nyugi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!