Lehet, hogy lesz közgazdaságtan, de nem hinném, hogy túl komolyan veszik. Viszont, ha jól tudom a matematika ettől függetlenül szépen játszani fog. Deriválás, integrálás, valószínűség számítás és társaik. Minden ami felsőbb matematika.
2015. nov. 8. 00:11
2/5 anonim válasza:
Az általad felsorolt tárgyakat egy infós sem kedveli, de azért jó hogy tanítják..
BME-n végeztem, ott volt Mikro és Makroökonómia, Üzleti jog, Mérnöki menedzsment meg néhány kisebb..
Számvitel és társai csak opcionálisan vehetők fel, ha mégis kedvet kapnál unalmas dolgok tanulásához..
2015. nov. 8. 08:14
3/5 anonim válasza:
az opcionálisan felvehetőt én arra cserélném hogy kötelezően választható, hisz 10 kredit gazdasági fost el kell végezned.
Óbudai Egyetemre járok mérnökinfóra. Rögtön első félévben már van rendesen kell vele foglalkozni(elméletből és számolásból áll a ZH), hogy elérd az 50%-ot a ketteshez. 2 részre van osztva egy féléven belül a tantárgy (mikro és makro-ökonómia). Először megbuktam belőle, majd aláíráspótlón megcsíptem a kettest. :) A BME-n is van csak később elvileg. Ha készülsz rá rendesen (az aláíráspótlóra 3 napon át reggeltől estig készültem és meglett 70%, a mikro az 30% lett, így kijött a kettes pont :D) akkor meglesz.
2016. jan. 13. 22:55
5/5 anonim válasza:
BME-n van (régi tanterv szerint még Mikro- és Makroökonómia, Üzleti jog, Menedzsment nevű bullshitek voltak).
Nem veszik azért ezekez annyira komolyan, 2-3 nap tanulással simán meg lehet írni a vizsgát.. Ka kicsit többet belefelcölsz, akár 5-ös is lehetsz belőle, nem kell félni. Vannak ennél sokkal rettenetesebb tárgyak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!