Lányom irodában szeretne dolgozni. Ahoz mérlegképes könyvelői szakma kell? (tandíj nélkül) Ha az kell, akkor leírnátok, hogy elsőnek milyen iskolákat kéne elvégeznie? Ha belinkelnétek az oldalt annak nagyon örülnék
jaj de cuki. Én is szerettem gyerekként papírokkal irodásat játszani. És most irodában dolgozok. Köze nincs a kettőnek egymáshoz. Ez kb olyan, mint hogy szeretem a hamburgert, elmegyek a mekibe dolgozni.
Ahhoz, hogy irodába dolgozzon, van, hogy elég egy sima érettségi ( általában adatrögzítő, vagy általános adminisztratív feladatok elvégzéséhez), van hogy egy komoly egyetemen szerzett diploma is kevés. Attól függ mit szeretne, hol, mi kell oda...stb. Az adatrögzítőtől kezdve a könyvelőn át a vezérigazgatóig miden szellemi munkát végző irodában dolgozik.
Ha a könyvelés a cél, arra vannak mérlegképes könyvelő tanfolyamok, érettségi után, bár én elvégeznék egy számviteli főiskolát is a helyébe. Na meg legalább egy nyelvtudás ( alap az angol) tárgyalóképes szinten.
Linkeket nem küldök, a google a barátod. Pl: könyvelő tanfolyam, v mérlegképes könyvelő képzés X városban...
Tandíj nélkül, passz, szerintem az ilyen képzések mind fizetősek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!