Egyetemen a vizsgaidőszakban mennyit tanulnak a hallgatók? Tényleg durvább mint egy érettségi?
Jól van öcsém, szereptúljátszás ezerrel itt is.
Véletlenül nem írtad el?
Nem 8-at, esetleg 9-et akartál?
Gondolom mellé volt 5 nyelvvizsgád is meg el ne felejtkezzünk az olimpiai aranyakról meg hogy mindezt terhesen:D
Ennyit erről, szánalmas, amit itt műveltek.
Miért kell az egyetemistáknak ennyire elszállni maguktól? Én is az vagyok,de sosem vágtam fel ezzel.
Érettségi előtt ti is ugyanúgy f.statok. Ne hasonlítsuk már össze a kettőt,az egyetemre felnőtt(legalábbis elvileg érett,felnőtt..)emberek járnak,épp ezért nagy fokú önállóság és terhelhetőség elvárt, az érettségit pedig gimis gyerekek írják,akiknek még sokkal alacsonyabb az ingerküszöbük,mert előtte sosem kellett egyszerre 5 tárgyból "vizsgázniuk". Max kompetenciamérésen,de az teljesen más téma.
Ez ugyanaz,mintha azt kérdeznéd,hogy egy ovis gyerek miért sír,ha nem kap meg egy játékot és egy felnőtt miért nem,ha a havi megélhetést is alig tudja biztosítani,vagy mert napi 8-12 órát dolgoznia kell. Mert egy ovisnak még sokkal alacsonyabb az ingerküszöbe,"terhelhetősége" ha egyáltalán beszélhetünk ilyenről ebben a korban, a különböző életkorokban máshogy éljük meg az akadályokat. Ami egyszer nehéznek tűnt,utólag már gyerekjáték lehet,ha már megtapasztaltál valami mégnehezebbet...
egyébként kedves kérdező, szerintem nem túlzok, ha azt mondom, hogy ez 70%-ban attól függ, hogy ratyi egyetem ratyi szakán tanulsz-e, mint mondjuk a nyiregyházi, kecskeméti, dunaújvárosi főiskola, vagy egy bme vik-en tolod.
van, ami kevesebb erőfeszítést igényel, mint 1 db érettségi tárgy. :D én az eltén tanulok geofizikusnak, és van mit csinálni a szorgalmi időszakban is, meg a vizsgaidőszakban is, de nem panaszkodom. az viszont elég sokat elárul, hogy nyolcan fogunk végezni időben, többiek meg már 1-2 év csúszásban vannak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!