Ilyen bizivel felvesznek szerintetek gimnaziumba? ><
En szivem szerint szakkozepbe mennek, de a szuleim leharaptak a fejem mikor elmondtam, ugyhogy errol lemondok:D na szoval a 7. Masodik fel eve eleg jo lett, viszont az ide felev...>< nem roossz.. csak a matek..:s ez igy nezne ki:
Töri 4
Tesi 5
Angol 5
Informatika 5d
Fizika 4
Kemia 4
Matek 3
Enek 5
Technika 3 (szégyen tudomxdd)
Biosz 5
Föci 4
Magatartas 4
Szorgalom 4
Igen tudom h nincs meg itt a fel ev, de igy allok erosen:D nagy gáz az a matek 3?>< vagy azert felvennenek? A felvetelit elnezve (tavalyit megkaptuk hogy at nezzuk) elegge nehezek a feladatok... 10-bol csak 5ot ertettem meg, azokat megcsinaltam de abbol is csak 4 jo.
Ès a magyar jegyed?
Hát, nem mondom hogy hú de jó ez a matek 3, de hatha fel tudod mèg azt tornázni. Meg a felvètelit azèrt jóra kène megírnk, de szerintem így is felvesznek.
Mondjuk az èn osztálytársaimat elnèzve azt sem èrtem hogy hogy a francba jutottak be gimibe, mikor kb a fele bagázs bukásra áll.. Szoval, mindenkèppen esèlyes vagy hogy felvegyenek. Bar van olyan gimi ahova mèg felvèteli se kell. Ott viszont meg a jegyek viszik a pontokat. Szoval hajrá!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!