Földrajz és fizika. Mit tudok kihozni belőlük?
Jó vagyok még kémiából és biológiából is, de a többi tantárgyból nulla. Matekból kettes, a humán tárgyakból meg megvagyok. Földrajzób és fizikából vagyok 5-ös. Lassan itt az érettségi és kezdek aggódni. Ebből a két tantárgyból merre mehetnék tovább? Milyen főiskolára,egyetemre? Milyen képesítést szerezhetnék? Tanár nem szeretnék lenni.
A válaszokat köszönöm. Lány vagyok, remélem ez már sehol se hátrány.
Önmagában az, hogy miből hányasaid vannak még nem döntő. Nagyon fontos hozzá az érdeklődés is, anélkül megette a fene. Először döntsd tehát el, hogy tényleg mi érdekel.
.... Leírásod alapján a geológus, régész, geográfus, akár antropológus is jó, de ezek nyilván tudod, "tudós" szakok, nem fogsz meggazdagodni hacsak nem kapsz Nobel díjhoz hasonlót.
.... Gyakorlatban valamilyen mérnöki pályát gondolnék, főleg építőmérnök vagy hasonló.
....A lányságod nem akadály, de azért kazánfűtőnek ne menj...
....Ja, bocs a poénért, most komolyan.
Ha földrajz és fizika jó, ÉS van érdeklődésed, affinitásod, ÉS egészségügyileg megfelelsz, a katonatiszti pálya is jó, nem kell harcolónak lenni, sok lehetőség van.
Igen, nagyon érdekelnek! És köszönöm a választ!
A pilótára gondoltam. Csak nem tudom. Ők itthon megélnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!