Dixgráfiás vagyok, akadályoz ez a felvételiben?
Ha nincs diszlexiád, olvasni tudsz rendesen: felvi.hu
Itt megtalálod, mi a felvételi eljárás menete. Kizárólag akkor kerülhetsz emiatt hátrányba, ha meglátszik a diszgráfia a tanulmányi eredményeiden, jegyeiden, valamint az érettségiden. Én úgy tudom, hogy az érettségin könnyítéseket kapnak a diszgráfiások.
Ezen kívül pedig amit előttem is írtak: az egyetemen vannak támogató szervezetek.
NEM AZ EGYETEM VESZ FÖL!!! Az egyetem nem is lát egész addig, amíg szeptemberben be nem iratkozol. Az egyetemre akkor jutsz be, ha elérted az ehhez szükséges pontszámot.
A munkákhoz meg a legritkább esetben van szükség kézírásra, kábé az egyetlen kivétel, ha magyartanár vagy tanító akarnál lenni.
Mellesleg nem vagy te diszgráfiás, mert attól eltekintve, hogy magát a diszgráfia szót nem tudod leírni, csak 2 vesszőhibád van. Igazi diszgráfiás másfél sorban is 6 hibát ejt.
köszönöm a válaszokat.
Kedves hármas. Voltam felül vizsgálaton, ahol több dolgot és megfigyeltek, így derült ki, hogy diszgráfiás vagyok. Ha ismernéd az írásomat, akkor rájönnél, hogy tényleg szörnyû a helyesírásom És a diszgráfiások sem egyformák, nem tudhatod, hogy kinek mi megy gyengebben a helyesírásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!