PTE-ÁJK hallgatói, kérdezhetek?
jó tanuló gimnazista vagyok, és a PTE-re szeretnék továbbtanulni. Vagy a bölcsészkar, vagy az ÁJK jöhetne szóba.
Mit takar pontosan az ÁJK?
mit lehet ott tanulni?
mi lehet az emberből ha oda felveszik?
ha mégsem fogom szeretni, milyen irányban lehet váltani?
Érdemes belefogni?
Tapasztalatokat elsősorban, de véleményeket is várok!
Uramatyám, úgy akarsz oda menni, hogy azt sem tudod mit tanítanak ott csak valahol hallottál róla?
Állam és jogtudományi kar, nézz utána google a barátod.
Ha felvettek végig is kell csinálnod vagy felesleges oda jelentkezned, de annak nincs értelme, hogy ott hagyod, csak más elől veszed el a lehetőséget. Váltani egyébként mindig lehet, de egyszerűen nem értem a pongyola megfogalmazású kérdésed.
Öööö, én sem értem, hogy ezt hogy gondolod. :)
Jogi kar, legfőképp jogászok járnak ide, ár igaz, hogy van felsőoktatási szakképzés is, meg igazságügyi-igazgatási szak is.
Ha ide bejutsz, akkor jogász lesz belőled...
Hogy érted, hogy milyen irányba lehet váltani? Az egyetem enm egészen így működik.
Szerintem érdemes belefogni, bár ha ennyire nem néztél utána a dolognak, akkor neked nem biztos, hogy ajánlom, mert elég nehéz a jog, nem könnyen maradnak bent azok, akik csak ilyen "futottak még" kategóriaként választották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!