Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi a neve a filmes szakoknak?...

Mi a neve a filmes szakoknak? Film/videovago iskola, főiskola van valahol? Hogy mukodik ez?

Figyelt kérdés

Szeretek videokat vágni, kisfilmeket mondjuk diaknapokra..utolso evem, most erettsegizek majd es jo lenne tovabb tanulni..most eszembejutott ez. Hogy erre van valami lehetoseg? Mi a neve ezeknek a media szakoknak? Valaki irjon mar le errol mindent vagy linkeljetek..köszönöm!

Ez a dolog tetszik is nekem, orommel tanulnam.

Muszaki kozepsuliba vagyok, infobol érettségizek majd minden bizonnyal, ezt csak leirtam mert media ismeret vagy mi erettsegi lenne elonyosebb nem? Azt meg nem tanultam csak egy fel evet altalanosba..

#filmvágás #video vago szakma #reklam vágó
2015. okt. 17. 16:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem vagyok annyira jártas a témában, de a legtöbb filmes ismerősöm saját maga által lett az, aki, tehát otthon önszorgalomból képezte magát, meg aztán vállalt felkéréseket is, kb fillérekért először.

Sőt, van olyan ismerősöm, aki vagy 8 évvel ezelőtt otthagyta a filmművészetit(nem tudom minek hívják, de rendes felvételi volt, tehát nem okj meg ilyen olyan tanfolyam), mert szerinte gagyi és elavult az oktatás.

2015. okt. 17. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!