Mérnöktanár Msc, élelmiszermérnőki Msc?
Figyelt kérdés
Anyagmérnök alapszakon fogok végezni. Kicsit szeretnék más felé is orientálódni. A kérdésem az lenne, hogy vajon élelmistermérnőki mesterre lehet-e menni, illetve, hogy mérnöktanárival el lehet e helyezkedni?2015. okt. 6. 15:39
1/3 anonim válasza:
Hanyadéves vagy és milyen szakirányon?
2/3 A kérdező kommentje:
Végzős vagyok, anyagtervező szakirányon.
2015. nov. 3. 06:58
3/3 anonim válasza:
Jajj, akkor te nem miskolci vagy. Mérnöktanárinak nem látom értelmét. Akkor maradt phd.zni és akkor majd taníthatsz. Élelmszermérnöki ha jól tudom 2 helyen van msc. Az adott egyetem szabja meg, hogy milyen alapszakot fogad el. Lehet indítani kreditelismerési eljárást. Szerintem corvinuson nincs nagy esély, debrecenben nagyobb, de mondom az egyetem honlapján keresd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!