Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi a véleményetek a BME...

Mi a véleményetek a BME Gazdálkodási és menedzsment szakról? Megéri -e oda menni?

Figyelt kérdés

mennyire nehéz, mit tanulnék ott pontosan, és minek tudnék elhelyezkedni, valamint a gyakorlatban ez milyen munkát jelent , és mennyit lehet vele keresni, itthon illetve külföldön?

válaszotokat előre is köszönöm.

2015. okt. 4. 15:57
 1/3 Acerbitas válasza:

Az én rangosorom, ha gazdasági sulit akarsz végezni:

1. Corvinus

2. BGF

3. BME

A BME az egy műszaki suli csak akkor gyere ide, hogyha nagyon szereted magát az egyetemet és kötnek valamilyen szálak hozzá. Én személy szerint nem értem, hogy miért van gazdasági águnk azon kívül, hogy röhöghetek rajtuk.

2015. okt. 5. 18:09
 2/3 anonim ***** válasza:

BME NG-s hallgató vagyok. Egy műszaki orientált egyetemről van szó, ez a műszaki szigor pedig az egyetem minden karára kihat, ahogy a GTK-ra is. Nekem ebben a félévben heti legalább 2-3 zh van +beadandók, bónuszok. Legjobb barátom a gépészmérnökin van és láttam, hogy miket tanulnak, mik a házik. Meg is értem, hogy kiröhögnek, mert tényleg sokkal több órájuk van ami szenvedős. Csomóan már depressziósak, így talán vmennyivel könnyebb, meg jobban bírják ha kicsit tudnak rajtunk röhögni, de hát mégiscsak mérnöki karról van szó. Mindenki másban jó, mindenkinek máshoz van tehetsége, van akinek a számokhoz, van akinek a menedzseléshez, az emberek irányításához.

Másik legjobb barátom pedig corvinuson van. Jó ott a közösség, voltam velük bulizni stb.., de tényleg sokkal kevesebb órájuk is van. Én államin vagyok, mielőtt érettségiztem, alaposan utánajártam mindegyikről és szerintem BME-n jobb az oktatás minősége. Azt hiszem ennyi. Ja még mondok egy viccet! : BGF

2015. okt. 23. 13:49
 3/3 anonim ***** válasza:
mindegyiknek*
2015. okt. 23. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!