Budapesten mik a jó Gyakorló ápoló/Ápoló felnőttképzések?
Raul Wallenberg, Kanizsai Dorottya
Mindenképp ezeket a neves iskolákat ajánlanám, ezeknél is van felnőtt képzés. Nekem van tapasztalatom olyan intézményről sajnos aki néhány éve indítja a képzéseit és fejetlenség uralkodik még most is. Szóval ha én újra kezdeném csakis régi szakmai múlttal rendelkező iskolát választanék :)
Ezt én is megerősítem! Semmi esetre se válassz ilyen-olyan oktatási szolgáltatót, az egészségügyi szakközépiskolákban igazi profik tanítanak: tapasztaltak, felkészültek, nagy tudásúak.
Ráadásul ahova én járok, ott úgy kezelnek minket, mint a kis gimiseket, ami elsőre fura volt, de igazuk van. Pl. írunk minden egyes anyagrész után dolgozatokat, így nem követjük el azt a hibát, hogy mindent egyszerre próbálunk megtanulni a vizsgákra, hanem folyamatos a készülés. Óra alatti munkára is motiválnak minket, hiszen pedagógusok, ezt a részét is értik. Minden tanárunknak a vérében van a szakma, és sok érdekességet elmondanak a tananyag mellett is.
Az iskola felszereltsége igen jó, így azelőtt kipróbálhatunk gyakorlati műveleteket, fogásokat, mielőtt emberen kellene élesben.
Én imádom, és tökéletesen elégedett vagyok a színvonallal; a csoporttársaktól sem jött még panasz ilyenre, csak a sok tanulnivalóra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!