30 000az egy főre jutú jövedelmünk. Egyetemen tudok segélyt/zámogatást kérni? Nagyon jó a bizonyítványom. Hova lehetne segélyért fordulni?
Figyelt kérdés
2010. márc. 14. 21:48
1/10 A kérdező kommentje:
jutú helyett jutót akartam és zámogatásért helyett támogatásért
2010. márc. 14. 21:51
2/10 anonim válasza:
Szoctámot igényelhetsz (HÖK-nél érdeklődj). meg ha jól tanulsz, akkor kapsz tanulmányi ösztöndíjat is. Helyi önkormányzatnál is lehet vmi támogatást kérni úgy tudom.
3/10 anonim válasza:
Igen,lehet még a Bursa hungaricát(azt hiszem jól írtam)is igényelni a helyi önkormányzatnál.
4/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.és mi ez a bursa hungarica
2010. márc. 14. 22:32
5/10 A kérdező kommentje:
?
2010. márc. 14. 22:33
6/10 anonim válasza:
Ki kell tölteni egy nyomtatványt,meg különböző igazolásokat kell csatolni. Ezt pontosan nem tudom,hogy milyen a családi helyzeted. annak megfelelően.Ez úgy néz ki hogy egy összeget megítél az önkormányzat,és ezt az egyetem megduplázza. Csúsztatásos rendszerben van.szóval ha most igényled akkor majd köv.félévben fogsz kapni.
üdv
7/10 A kérdező kommentje:
csak másfél év múlva megyek egyetemre szóval akkor még van időm
2010. márc. 14. 22:45
8/10 anonim válasza:
bursa.hu, amúgy középiskolásként is igényelhetsz. Én az egyetem alatt kaptam, mindenesetre Bursa Hungarica címszó alatt ne számíts sokra, a hely önkormányzat ad x-et, ezt a megyei (asszem) megduplázza, majd az egyetem ugyanennyit hozzáad. Ha osztok szorzok 1 évre! összesen kb 20-25 000 ft-t kaptam gyakorlatilag. több mint a semmi, de ez csak max kiegészítésnek jó. Szoctámot nem igényeltem soha, de tudom, hogy mások kaphattak 10-20-30 ft is, ösztöndíj meg egyetemfüggő. Hajrá.
9/10 A kérdező kommentje:
köszi
2010. márc. 14. 23:06
10/10 anonim válasza:
Viszont a szoctámot szerintem már csak következő félévben tudod kérni (a bursa nem tudom, hogy van, az nekem nem jár), mert mindig félév elején kell beadni a pályázatokat, és nálunk legalább is már ott tartunk, hogy kihirdették, hogy ki kap, ki nem. De tudtommal ez máshol is így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!