Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek minek kellene mennem?

Szerintetek minek kellene mennem?

Figyelt kérdés
13 eves lany vagyok nem nagyon szeretek tanulni de azert jo tanulo vagyok .lakberendező az tetszik de nem tudom hogy mennyit keres...stbszoval az. Lenne a kérdésem h melyek azok a szakmák amukre nem kwll annyira rengeteget tanulni mégis jó a fizetés....stb (most angolt tanulok nem nagyon megy de a jövőben németországban szeretnék dolgozni)szerintetek az nagy hülyeség lenne ha németet akarnék tanulni angil helyett?azt mondják nehéz..az a jo hogy a rokununk kinn van nm.-be(német o.)es nyaron is ki tudnak hozzájuk menni stb.nem akarom elrontani az életem es szeretnék viszonylag jól keresni .ti mit ajánlanátok?előre is köszi a válaszokat :)

2015. szept. 27. 18:41
 1/2 anonim válasza:
Tanulj mindenképpen németül! Cukrász és a pék jutott most eszembe, ha megtanulsz jól németül akkor jó eséllyel kapsz majd kinn munkát.
2015. szept. 29. 15:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2015. szept. 29. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!