Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehet matek érettségi a...

Lehet matek érettségi a kezdetekől? Segítség!

Figyelt kérdés
Rájöttem, így utolsó évben lassan negyedévnél, hogy kell a matek . Fel akarok rá készülni középszintübe legalább 60-70% + ra.. Nem vagyok jó tanuló matekből mert sosem tanultam. 3-asom van jelenleg. Ám ha odafigyelek simán megértem, de le vagyok ragadva az alap algebrán.. (zárójel felbontás, törtek, egenletek, stb). Nincs ennél rosszabb. Különórára járok, de egy régi füzetem sincs meg.. Kellene valami összefoglaló könyv, ami részletesen mindent leír, mert kb. majdnem az alapoktól kell. Olyan fél évem sincs, de meg akarom csinálni! Milyen könyv/ek kellenek rá? Mozaik 7-12? Esetleg más könyvek is? vagy csak egyik? Netes tartalmakat hagyagolnám mert gimis vagyok, és nincs időm ilyenekre, mert közbe emelt bioszra, + közép kémiára tanulok.

2015. szept. 24. 17:41
 1/1 anonim ***** válasza:
2015. szept. 24. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!