Nem tudom mi legyek?
Sziasztok nem tudom hogy mi legyen a mesterségem es h milyen egyetemre menjek . sokat gondolkoztam rajta de ...semmi. Van valami ötletetek olyan lánynak aki kicsi idő alatt megunja az akkori helyzetét munkajat stb
Komolytalanok kiméljenek!!!!!
Hány éves vagy?
Miben vagy jó?
Mi érdekel?
Milyen tanuló vagy?
Mik a céljaid az életben?
Ezek nélkül elég nehéz válaszolni. Hiszen hiába mondom, hogy legyél gyógyszerész, ha utálod a biológiát, vagy legyél festő, ha semmi érzéked nincs hozzá.
17 jo tanulo vagyok 4-es felett
Szeretek uj dolgokat megismerni
Gondolkoztam a könyvirason mert mar egy van konyvem tehetséges vagyok de nem akarok tanár lenni v ilyensmi
Szeretem azt érezni hogy körulottem forog mindenki es en adom a parancsokat meg en vagyok a fonok
Kicsit nehezen viselem a kudarcot de elfogadom h ez van
A könyvírásra nem alapozhatod az életedet.
Így nem fogsz választ kapni: hát semmit nem tudunk rólad, még a kedvenc tárgyadat, hobbidat se. A szüleidet, barátaidat, tanáraidat kérdezd, és főleg gondold át, hogy mi érdekel. Létezik pályaválasztási tanácsadó is, és a felvi.hu-n van ilyen teszt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!