Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » OE NIK Informatikai biztonság...

OE NIK Informatikai biztonság szakirány mellé milyen OKJ-t ajánlotok?

Figyelt kérdés
Hallottam, hogy van ez a program ami keretein belül 1 (vagy azóta talán már 2?) OKJ képzést el lehet végezni ingyen. Arra gondoltam, feldobnám a diplomám értékét egy hasznos (?) OKJ képzéssel. Esetleg tudnátok ajánlani néhány ehhez kapcsolódót? Én eddig csak hálózati admin meg ehhez hasonlókat láttam...tényleg nincs valami, ami közelebb áll az informatikai biztonsághoz? Nem csak OKJ, bármilyen képzés érdekelne, ami használható tudást (és vmi papírt) is ad (OE meg Kürt Akadémia etikus hackerről már tudok). Köszi :)

2015. szept. 17. 00:16
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!