Főiskola/Egyetemi átjelentekzés kapcsán lenne egy-két kérdésem, ha valaki tud segíteni nagyon hálás lennék! (? )
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogyha most a MET (régebbi nevén BKF)-re (kommunikáció és médiatudomány) járok költségtérítésesre, de jövőre szeretnék államira átjelentkezni ugyanerre a szakra, azt megtehetm másik egyetemre is, úgy hogy nem kell előlről kezdenem az egészet ? Sajnos a MET-en nem indul állami finanszírozás ebből a képzésből, így ezért szeretnék átjelentkezni...Előre is kösyönöm a segítséget ! :)2015. szept. 13. 12:30
1/3 anonim válasza:
Két helyen tudsz érdeklődni, ahol hiteles választ is kapsz a kérdéseidre. Én párhuzamosan ajánlom mindkettőt:
az egyik a jelenlegi iskolád tanulmányi osztálya, a másik pedig a felvi információs vonala. A kettő együtt megadja neked a választ. Én jelentkeztem már át másik suliba, és fogadtattam el tárgyakat is, de azt mondták, hogy ez minden iskolánál félig egyéni, ezért nem akarok abba belemerülni, amit én tapasztaltam.
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon köszönöm a válaszod ! Viszont a sulimban nem tudom mennyire lennének segítőkészek, hogyha átjelentkezésről kérdezősködnék...de a felvit mindenképp megpróbálom ! :)
2015. szept. 13. 13:32
3/3 anonim válasza:
Szerintem ki kell nézni a felvi-n, hogy hova akarsz menni, és ott érdeklődni, hogy milyen körülmények között és milyen feltételekkel vesznek át. (Ők érdekeltek az átvételben, így segítőkészebbek lesznek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!