Szerintetek milyen lehetőségeim lehetnek, ha van egyáltalán?
29 éves vagyok, már nem iratkozhatok be középiskolába.
okj képzés pedig a környéken csal logisztikus, meg hasonló érettségi utáni irodai faxságok vannak.
Le kell érettségizned, másként nem boldogulsz és szerintem még azzal is nehezen. Hogy fogod eltartani a családodat?
Keress egy szakközépiskolát és végezd el levelezőn! Ott érettségit és szakmát is kapsz. Vannak tandíjmentesek, de még valamilyen szinten azok is pénzbe kerülnek (tankönyv, utazás, a ráfordított idő stb)
Nagyon fontos a mai világban!!!!
Esteleg még szóba jöhet egy jó szakmunkás (amire úgy tudom egyre nagyobb az igény), de az is néhány éves suli. Személy szerint én szakközépiskola (érettségi) párti vagyok.
Ezt értem, de pont ez a probléma, hogy ez olyan távolságra megoldható, ahová nem tudom a rendszeres utazást megoldani... :(
Család eltartással meg ne viccelődjünk, amennyi komplexusom van az életkörülményeim miatt, nem kell a család gondolatától tartanom :) érettségire lenne lehetőség itt, de attól nagyon félek, humán tárgyak soha nem mentek és teljesen leblokkolok tőlük vizsgákon... Valami szakma lenne jó, de egyszerűen kilátástalannak látom, hogyan szerezhetnék valami ilyesmi képesítést,
Szia!
Örülj, hogy a humán tárgyak nem mennek, mert azokhoz csak le kell ülni és elővenni a könyvet. Nekem a reál tárgyak voltak problémáim és miégis sikerült valahogy.
Családra is orvosságot jelnthet, mert több lesz az öbnbizalmad, hiszen ha elvégzed - jogoasan - büszke is lehetsz magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!