Matematikai-fizika tanár vagy gyógypedagógia?
Matek-fizikával azonnal el tudsz helyezkedni, gyógypedagógusként lehet, hogy évek múlva sem. Én gyógypedagógiát tanultam (nem akartam dolgozni benne, a párom kislánya vak, érdeklődésből mentem), de van évfolyamtársam, aki kisvárosban lakik, ahol szükség van rá, ő az egyetlen ezzel a szakkal a városban. Mégsem kap állást, mert a sulik ahogy tudják, úgy kerülik meg a törvényt :( Kiábrándító látni, hogy a pénz az első és nem a gyerek.
Fizika szakosból iszonyat hiány van.
Akkor legalább te majd tudni fogod a matekot, nem csak a pedagógiát. Próbáltál már tanítani? Egyetemi tanár nem akarsz lenni? Egy fokkal kevesebb gond van vele, mint gimiben.
Gyógyászati tornára meg minden ülő munkát végzőnek szüksége lesz valamikor, ha magától nem tudja megoldani, amiből sok van. Ahhoz viszont TF kellene, nem mérnöki.
Nekem fel év tanítás után jó érzés volt azt mondani, hogy taníthatok. De 2.5x fizuért nem kellett sokkal többet csinálni. Azért még így 5 év után is meg szokták köszönni a diákok az eredményt, amit kihúztam belőlük. Matekot akkor lehet magyarázni, ha nagyon érti az ember és több oldalról meg tudja közelíteni.
Szóval volt már oktatásod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!