Debrecen nem túl kicsi és unalmas hely egy egyetemista számára?
Figyelt kérdés
2015. aug. 29. 23:06
11/16 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok
2015. szept. 14. 16:06
12/16 Fingkirály válasza:
Van minden, nyugi.
Van diszkó (pl Hall, minden szerdán kismillió ríszeg egyetemistával;)), van koncerthely (Kaptár főleg metál/punk vonalon mozog, Roncs inkább klasszikusabb rock, de azért néha ott is belecsapnak a dzsébe), ifjúsági ház rengeteg tanfolyammal, kurzussal, előadással, maga az egyetem is rengeteg programot kínál, van sok jó kocsma, sok nő, van élményfürdő, puccosra felújítot park, stadion körül futópálya, ami szem-szájnak ingere.
Lehetőség van. Ne feledd, ha egy nagyváros (még ha nem is világváros, de mégiscsak nyüzsgő életű nagyváros) közepén unatkozol, akkor nem is a hely unalmas, hanem te ;)
13/16 Fingkirály válasza:
Ja és igen, mint valaki említette, Debi messze nem olyan veszélyes város, mint a több hatalmas közlekedési csomóponttal-elosztóponttal rendelkező világvárosok (mint mondjuk akár Budapest), itt igazából talán az egyetlen hely, ahol nem sétálgatok egyedül szívesen sötétedés után szívesen, az a vasútállomás és környéke - de a vasútállomások igazából sehol sem valami bizalomgerjesztő helyek, még Brüsszelben sem.
14/16 anonim válasza:
idióta pesti vagy, kérdezi. Miért nem maradsz Pesten????
15/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fővárosi.
2015. okt. 9. 01:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!