Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Megvonják tőlem a támogatást? :S

Megvonják tőlem a támogatást? :S

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne hogy eddig nappali tagozatos diák voltam , de jövő héttől már esti tagozatos leszek, hogy a családi pótlékot ilyenkor megvonják tőlem ? Nem tudom pontosan mert azt hallottam hogy valamikor elveszik, de az nem a levelezősnél van ? :S

kérem segítsen aki tud, fontos lenne :S

2010. márc. 11. 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Esti iskolarendszerű képzésnél is jár a családi pótlék, nem vonjűk meg.
2010. márc. 11. 11:07
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. márc. 11. 11:12
 3/5 anonim ***** válasza:
52%

Első,ez tuti.?

Mert én úgy tudom, hogy csak a nappali tagozatosok igényelhetnek.Az estiek (mivel akár dolgozhatnak is), nem kaphatnak.

2010. márc. 11. 11:21
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

14. § (1) Amennyiben a tizennyolcadik életévét betöltött személynek rendszeres jövedelme van, úgy a reá tekintettel, illetve a részére megállapított családi pótlék folyósítását a negyedik hónaptól mindaddig szüneteltetni kell, amíg rendszeres jövedelemmel rendelkezik.

[link]

2010. márc. 11. 11:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Ki után jár a családi pótlék?

"Figyelem!

Sokan nem tudják! Családi pótlék jár a felnőttoktatásban esti és levelezőoktatásban részt vevő gyermekek után is. Igényeljék!"

[link]

2010. márc. 11. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!