2-es matek érettségim van 3 pont kellett volna 3-mashoz és mérnökinformatikát szeretnék tanulni szerintetek menni fog?
Nem biztos az hogy nem menne!Biztosat nem tudok mondani,nem mozgok ezen a területen,de!Pl.bátyám volt évfolyamtársát először alig vették fel a főiskolára(mérnök),aztán az egyik legjobb volt az évfolyamon...
Legfeljebb majd a nyáron nézegesd még a matekot,szerintem érdeklődd meg hogy pontosan melyik része kell oda a mateknak(pl.hátha lehet leszedni a suli honlapjáról valami tananyagot,amiből nagyjából le tudod szűrni hogy mire lesz majd szükség)
jártam itthon és amerikában gimnáziumba és 10 éve mindenféle egyetemeken tanulok. matekból voltam megyei második is, és volt olyan év a gimiben, hogy majdnem megbuktam. tanultam mérnök szakon is. szóval képben vagyok.
és azt mondom, hogy bármit meg lehet tanulni. ha úgy voltál kettes matekból, hogy éjjel-nappal tanultál és szenvedtél vele, akkor valóban gáz van. de ha csak azért, mert lusta voltál foglalkozni vele / szemétláda tanárod volt, stb, akkor még van esély. 1000% biztos vagyok benne, hogy bármit meg lehet tanulni, ha az ember akarja és leül a seggére. a matekot is. sőt. a matek nagyon is tanulható. a gyógyszerész szakot én például úgy kezdtem, hogy a víz képletét sem tudtam kémiából. aztán megtanultam, picit nehezebb volt az első év, mint annak, aki tudta a kémiát. a mérnök szakon meg állítom, hogy a matek szigorlat volt az egyik legkönnyebb vizsga, annál csak nehezebb volt. egy a lényeg: döntsd el, hogy mit akarsz csinálni az életben és aztán csináld azt és ne érdekeljen más ostoba véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!