Matekból lehet fejlődni?

Figyelt kérdés
Sajnos középiskolában nem figyeltem oda eléggé a matekra, nem szerettem, nem foglalkoztam vele és az érettségim is 2-es lett. Ez az egyetemi jelentkezésemet is befolyásolta, de pár éven belül levelezőn el szeretnék kezdeni egy szakot, amihez kell a matek. El fogok járni tanárhoz, már csak azért is, hogy bizonyítsak magamnak. Szerintetek ez megvalósítható álom? Lehet fejlődni matekból?

2015. aug. 24. 18:35
 1/6 lio77 ***** válasza:
Persze hogy lehet.Tényleg minden csak akarás kérdése.A lényeg hogy mindig gyakorolj sokat az adott témakörben,ha valamelyik feladat nem megy,ne add fel,próbáld többször is megcsinálni,ne rögtön megnézni a megoldást.Sok sikert:)
2015. aug. 24. 19:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Az alapokat jól fektesd le. Ne tudd le annyival, hogy ja, ezt már úgy is tudom. Ezután is nehéz lesz a többi rész, de így úgy, hogy talán érteni is fogsz belőle valamit, netán élvezni fogod.
2015. aug. 25. 00:05
 3/6 Brain Storming ***** válasza:
Persze, hogy lehet. Pár éve megszorultam anyagilag és keresnem kellett valamit, amit az angol magántanítás mellett tanítani tudok - mivel segítettem már általános iskolásoknak, így kézenfekvő volt. Igaz, 2 évig naponta elő kellett venni és gyakorolni az óráim előtt, de 3 év alatt felfejlesztettem a tudásomat annyira, hogy ma már érettségire készítek, mindenféle óra előtti előkészülés nélkül. Szóval igen, persze hogy lehet, egyedül is. ):o)
2015. aug. 25. 01:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippeket és a biztatást! :) Belevágok, igenis fejlődni fogok! :)
2015. aug. 25. 08:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Igazából a Gazdálkodás és menedzsment szak tetszik, emellett még a Környezetmérnöki és az Élelmiszermérnöki, de nem tudom hogy mérnöki szintre el lehet e jutni, a 2-es-ről, azt már sajnos nem tartom elképzelhetőnek nagyon.
2015. aug. 25. 10:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Élelmiszermérnökin nem nehezebb a matek, mint egy jobbfajta gazdmenen, ez ne tartson vissza.
2015. aug. 28. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!