Naggyából milyen érettségit kell írnom ahhoz, hogy meglegyen a 300 pont minimum?
Jövőre fogok érettségizni, és szeretnék főiskolára menni, de kicsit be vagyok parázva attól, hogy így megemelték a ponthatárokat.. Eddigis vért izzadtam, és így se vagyok olyan jó tanuló hiába ülök sokszor órákat a könyvek fölött :/ A tavaly év végi jegyeim ezek lettek:
magyar irodalom:4
magyar nyelvtan:3
matek:2
angol:4
töri:4
biosz:4
Nyilván a mostani évet próbálom még jobban megnyomni, és javítani főleg a matekot (egész nyáron tanárhoz jártam emiatt..), de kíváncsi lennék mások véleményére, szerintetek könnyedén meg lesz? Köszönöm a segítőkész válaszokat :)
Felvin ki tudod számolni a kalkulátorral, hogy milyen érettségi eredményezne 300 pontot. Ha kell segítség, szólj.
Az érettségire való készülésnél, ne arra figyelj, hogy mennyit, hanem arra, hogyan tanulsz. A minőségre figyelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!